Boeken

Boeken ZorgNa:

 • Verlies: ondersteunt en helpt nabestaanden bij het begin van hun rouwproces
 • Kinderen helpen:
  Kinderen gaan heel anders met verlies om dan volwassenen.
  Dit mooi geïllustreerde boekje bidet ouders/verzorgers handreikingen om hun kinderen bij te staan: bij het afscheid, de uitvaart en verliesverwerking. Het boekje gaat over kinderen in alle leeftijden en is geschikt voor alle verliessituaties. Dankzij de combinatie van informatie en praktische tips is deze uitgave een waardevolle aanvulling op uw zorg.
 • Zorgen erna bij alleenstaanden en ongehuwden:
  Dit boek geeft de informatie voor iedereen die de afwikkeling van de nalatenschap op zich heeft genomen van overleden weduwe(naar), alleenstaande of ongehuwde. Om het in deze periode moeilijke periode gemakkelijker te maken heeft Zorgna een speciale uitgave ontwikkeld. Deze is toegankelijk geschreven en volledig toegespitst op ieders persoonlijke situatie.
 • Zorgen erna bij overlijden van uw partner:
  De informatie die iemand na het overlijden van zijn of haar partner nodig heeft om alles op zakelijk gebied af te kunnen handelen, is vaak erg complex. Om het  in deze moeilijke periode gemakkelijker te maken heeft Zorgna een speciale uitgave ontwikkeld.
 • Dag Lieve……
  Herinneringsboek voor kinderen (4-12 jaar)
  Dit is een prachtig geïllustreerd, integer herinneringsboek voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Met het boek kunnen zij een tastbare herinnering creëren aan hun overleden opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje, vriendje of andere dierbare.

 

Boeken Manu Keirse:

 • Vingerafdruk van verdriet
  Onmisbare steun voor iedereen die met verlies wordt geconfronteerd
  Vingerafdruk van verdriet is een kostbaar geschenk voor een ander of voor jezelf. Het is een boekje dat je zou moeten geven aan iedereen die een kind, een broer of een zus, de partner, een ouder, een vriend of een droom verliest. Het is niet alleen geschreven voor hen die het zelf moeilijk hebben, maar ook voor familieleden, vrienden en collega’s van wie ze steun verwachten op hun moeilijke reis naar hernieuwd leven. Het is geen boek over dood. Het is een boek over leven, over het emotionele leven van iemand die wordt geconfronteerd met het verlies van een dierbaar iemand. Het is niet bedoeld om in keer uit te lezen, of om eenmaal te lezen en weg te leggen, maar om telkens weer ter hand te nemen.
 • Stil verdriet
  Een boek en cd met openhartige getuigenissen en hartverwarmende teksten die troost en hoop bieden als je een dierbare verliest. Samengesteld door rouwexpert Manu Keirse van zijn boeken werden intussen meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Een waardevol geschenk voor wie troost zoekt na het verlies van een dierbare, en voor zij die het ‘stil verdriet’ van anderen beter willen leren begrijpen. Met vele praktische tips om beter met verlies en rouw om te gaan.

Boeken voor kinderen:

 • Nijntje – Oma Pluis
 • Kikker en het vogeltje

voor meer boeken: www.rouwboeken.nl